2002-2011 Ανακοινώσεις Συνδικαλιστική δράση

Aνακοίνωση 94 / 29-08-2011

Αγαπητοί  συνάδελφοι/ ισσες,

Το Σάββατο  το απόγευμα  επικοινώνησε  τηλεφωνικά  ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Τράπεζας  κ. Νικόλαος  Νανόπουλος  με τον Πρόεδρο  του ΔΣ  του Σωματείου μας, Στάθη  Χαρίτο  και  τον ενημέρωσε  για την επικείμενη  συγχώνευση  της Τράπεζάς μας  με την ALPHA  BANK  που  θα πρέπει  να  ολοκληρωθεί  μέχρι  τέλους του  έτους.

Η  απόφαση  θα  ληφθεί  από  το ΔΣ  της Τράπεζας  σήμερα το  πρωί  και εντός  της Δευτέρας  θα ανακοινωθεί  δημόσια. Έχει  ήδη, ενημερωθεί  η Κυβέρνηση  και οι αρμόδιες   αρχές.

Το Σωματείο  μας  θα συναντηθεί  με τη Διοίκηση  της  Τράπεζας  σήμερα  το απόγευμα και θα έχει πλήρη και υπεύθυνη  ενημέρωση.

Οι κατ΄ αρχήν   θέσεις μας  επί του θέματος  εκφράζονται  στο   συνημμένο  Δελτίο  Τύπου  που ήδη έχουμε αποστείλει.

Οι  εργαζόμενοι  όλης της Τράπεζας  θα πρέπει  να  είναι  ενωμένοι και  συσπειρωμένοι   στην κατεύθυνση  της διαφύλαξης  της απασχόλησης  , των δικαιωμάτων  και των συμφερόντων τους.

Το Σωματείο  μας  θα σταθεί  δίπλα  τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δείτε επίσης