ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 128 / 26-03-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Το Σωματείο μας εξαντλεί κάθε δυνατότητα οικονομικής προσφοράς προς τα μέλη του. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάστηκε με την ΟΤΟΕ και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους που μας απάντησαν θετικά, αλλά και κάθε άλλο που τον αφορά η προσφορά.

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσής μας Νο 107/8-12-2011, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΟΤΟΕ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για προμήθεια καρτών με έκπτωση 20% που αφορά τα δρομολόγια : Αθήνα-Κιάτο-Αθήνα, Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα και Θεσ/νίκη-Παλαιοφάρσαλος-Θεσ/νίκη. Η έναρξη της συμφωνίας ορίζεται την 1η Μαΐου 2012. Η παραλαβή των καρτών θα γίνει από 23 έως 30 Απριλίου με διαδικασία που θα σας γνωστοποιηθεί με νεώτερη ειδοποίηση.

Οι σχετικοί πίνακες κομίστρου με ενσωματωμένη την  έκπτωση βρίσκονται αναρτημένοι στο site μας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 να αποστείλουν στην Ομοσπονδία  την οριστική αίτησή τους με τα πλήρη στοιχεία τους για την προμήθεια της κάρτας ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η πίστωση των λογαριασμών της ΟΤΟΕ:

ΕΘΝΙΚΗ                       GR 25 01100 800000 0080 67846900

ΑΓΡΟΤΙΚΗ                    GR120 0430 6230 0000 204 003 57085

με το σχετικό αντίτιμο και αποστολή στην ΟΤΟΕ του καταθετηρίου (φαξ 210-3640429) σημαίνει ενεργοποίηση της αίτησης (Ταυτόχρονη κατάθεση ποσού και αίτησης).

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής η κάρτα δεν αντικαθίσταται, ούτε επιστρέφεται το αντίτιμό της.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στην ΟΤΟΕ, Γραμματεία Πολιτισμού, φαξ 210-3640429, email otoe@otoe.gr .  Για κάθε πληροφορία επικοινωνείτε με τον συν. Τάκη Σκαρτσολιά, τηλ. 2103643872 ή 2103647666-8 ή τον συν. Γιώργο Ρούσσο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ         ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΑΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΟΝΟΜΑ :       _________________________________________________________

ΕΠΩΝΥΜΟ : _________________________________________________________

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:

___________________________________________________________________

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

___________________________________________________________________

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ: ______________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :  ________________________________________

ΚΙΝΗΤΟ :                ________________________________________

EMAIL :                   ________________________________________

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΟΤΟΕ για τα ΕΞΗΣ δρομολογια της τραινοσε : από ………………..………………………………… εωσ …………………………………..  και να προμηθευτω τη σχετικη καρτα.

(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΟΙΝΟΦΥΤΑ – ΑΘΗΝΑ – ΟΙΝΟΦΥΤΑ)

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ:               ΕΤΗΣΙΑ £

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ £

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ £

αριθμοσ αιτουμενων καρτων ανα οικογενεια συναδελφου (αφορα αυστηρα αμεσα μελη οικογενειασ):   _________

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ

__________________________________________

IMG_20231103_182327
Ανακ. Union 218/18-04-2024/Ειδικές τιμές για τα μέλη του Union Eurobank στο Γυμναστήριο FOREVERFIT
456
Πολυιατρείο Union-Eurocare/Δωρεάν εξέταση για ενδοσκόπηση του πεπτικού από εξειδικευμένο γαστρεντερολόγο για τους άνω των 40 για το μήνα Απρίλη!
2024_04_medi_pagosmia_imera_igeias_union
Προσφορά Υγείας με την Κάρτα “Union Care for All” για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Medi Family Athens