AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 151 / 10-5-06

Με το φυλλάδιο του 29 ου Διοικητ.Απολογισμού του Union (ανακ. Νο 140 / 22-3-06) διαπιστώσατε όλες τις ενέργειες του Σωματείου μας για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της κακής και με μεγάλη καθυστέρηση εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων όλων των περιφερειακών μονάδων της Τράπεζας (απόδοση οφειλομένων), στο κεφάλαιο 5, σελ. 39, 40 και 41.

Πάντα λέγαμε ότι το ταμείο ως Ν.Π.Δ.Δ. διοικείται από Δ.Σ. που διορίζει η εκάστοτε Κυβέρνηση και στο οποίο δεν μετέχουν εκπρόσωποι ούτε της T ράπεζας, ούτε των εργαζομένων, όπως συμβαίνει στις ιδρύτριες Τράπεζες: ALPHA , Γενική, American Express και άρα χρειάζεται π ο λ ι τ ι κ ή β ο ύ λ η σ η για τη λύση του προβλήματος που πάντα βάζαμε έντονα και προσπαθούσαμε να επιλυθεί, ανεπιτυχώς μέχρι τώρα.

Αυτή την πολιτική βούληση τη βρήκαμε τώρα στο νέο Δ.Σ. του Ταμείου, υπό την προεδρία του κ. Β. Σταυριανάκου προς τον οποίο απευθύναμε σχετικό υπόμνημα (Νο 695 / 11-4-06) σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα δέχεται να στείλει ένα δικό της υπάλληλο στο Ταμείο Υγείας που θα εκκαθαρίζει μόνο τα παραστατικά των συναδέλφων μας της Περιφέρειας και θα πιστώνει τους λογαριασμούς τους. Όλα τα δικαιολογητικά, αποδείξεις κ.λ.π. θα τα συγκεντρώνει από τους κατά τόπους Αντιπροσώπους μας εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. του Union , που θα τα διεκπαιρεώνει στην ως άνω νέα Υπηρεσία, που θα λειτουργεί αποκλειστικά για μας .

Το Δ.Σ. του Ταμείου στην ιστορική για μας συνεδρίασή του στις 3-5-2006 έκανε δεκτό το αίτημά μας , όπως μας ενημέρωσε με το από 5-5-2006 έγγραφό του ο Πρόεδρος του κ. Β. Σταυριανάκος.

Εντός των ημερών η Τράπεζα θα αποσπάσει έναν υπάλληλό της στο Ταμείο, όπως έχουμε την αντίστοιχη διαβεβαίωσή της, για να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους συναδέλφους μας της Περιφέρειας.

Οφείλουμε ευχαριστίες τόσο προς την Διοίκηση του Ταμείου, όσο προς τη Διοίκηση της Τράπεζας που έκαναν δεκτές τις προτάσεις μας και δίνουν οξυγόνο σε εκατοντάδες ασφαλισμένους συναδέλφους μας, που μέχρι σήμερα είχαν αδικηθεί συστηματικά.

Το Union λέει λίγα – πράττει πολλά.
Σταθείτε δίπλα του!!
Αγωνιστείτε μαζί μας.