• Αρχική
  • Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

Με αφορμή την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Στάθης Χαρίτος , μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Ζούμε Αληθινά” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου καθώς και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 στο Ενημερωτικό Magazino και στις δημοσιογράφους Μαρτίδου Αλεξάνδρα και Ξανθοπούλου Σοφία   για τις εξελίξεις στον χώρο της Τηλεργασίας και για μια νέα εποχή που ανατέλλει για Εργοδότες και Εργαζόμενους.

Διαβάστε την ανακοίνωση Νο 173 εδώ….Αν 173

Δείτε επίσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 089 / 23-05-2019 Εκλογή Επιτροπών Υγείας & Ασφάλειας των εργαζομένων (Ε.Υ.Α.Ε.)

gmichalatos

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 49 / 21-02-2013

afternet

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο171 9/09/2020 – Ανάγκη Φιλεργατικής και Ανθρώπινης Πολιτικής για το Προσωπικό του Ι.Τ. Άμεση υλοποίηση του Προγράμματος Κινήτρων TAG έτους 2019