2012 Ανακοινώσεις Συνδικαλιστική δράση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 / 15-06-2012

Η ένταξη του Ταμείου Υγείας μας (ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχει ανασταλεί μέχρι 31/12/2012, στο πλαίσιο του Νόμου 4075/2012 κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αντ. Ρουπακιώτη.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τις σχετικές εγκυκλίους που εκδόθηκαν μετά την απόφαση του Υπουργού, οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μας εξυπηρετούνται ήδη από τις υπηρεσίες του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. (Βλ. ανακοίνωση Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. με Α.Π. 42327/9876/ΠΡ της 11/06/2012 – αναρτημένη).

Παρ’ όλα αυτά ο πολυπράγμων Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. «ξαναχτύπησε» πάλι παραμονές εκλογών για να σκορπίσει πάλι σύγχυση και αγανάκτηση στους χιλιάδες ασφαλισμένους του Ταμείου μας που τόσο πολύ έχουν υποφέρει από τα «καμώματα» του.

Αγνοώντας την απόφαση του Υπουργού Εργασίας που στηρίζεται στην γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου, χθες, ανάρτησε… «Δελτίο Τύπου» που υπογράφει ο ίδιος (!!!), για να μας ενημερώσει ότι το Ταμείο μας παραμένει στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ…

Παράλληλα τα φίλα προσκείμενα στο ιατρικό κατεστημένο (που όμως πρώτο απέδρασε από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) site, «σιγοντάριζαν» τον απίστευτο Βουδούρη, ανακαλύπτοντας «ρήγμα στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση» εξαιτίας της απόλυτα νόμιμης, δίκαιης και συνετής απόφασης του Υπουργού Εργασίας κ. Αντώνη Ρουπακιώτη!!!

Στον κύριο αυτό θα πρέπει να αναζητηθούν επιτέλους προσωπικές, α σ τ ι κ έ ς  και ποινικές ευθύνες, γιατί η όλη συμπεριφορά εκτρέπεται του ρόλου του ως απλού Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και γεννά ερωτηματικά…

Η χθεσινή άμεση αντίδραση της Ο.Τ.Ο.Ε. και των σωματείων – μελών της όχι μόνο απέκρουσε τη νέα προεκλογική παράσταση του κ. Βουδούρη, αλλά ενίσχυσε και την πεποίθηση όλων γιατί τελικά ορισμένοι θέλουν το Ταμείο μας στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.:

Απλά και μόνο για να ενθυλακώσουν τα αποθεματικά του.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Στάθης Χαρίτος                       Γιάννης Σιδεράτος

 

 

Δείτε επίσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3 / 27-06-2012

c.varkas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 001 / 11-04-2018

c.varkas

Ανακ. Union No 047/ 05-05-2016

c.varkas

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε την πολιτική αυτή. Αποδέχομαι Περισσότερα