19.8 C
2012ΑνακοινώσειςΒραβείαΕκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 123 / 12-03-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Σας περιμένουμε και φέτος στον φιλόξενο χώρο του «Divani Apollon Palace» και στη διακριτική πολυτέλεια της αίθουσας «Αριστοτέλης», για την ετήσια χοροεσπερίδα μας.

Ελπίζουμε να πάρετε μία ΑΝΑΣΑ ψυχαγωγίας σε μία εκδήλωση που μας φέρνει όλους πιο κοντά και έχει γίνει θεσμός, λόγω του ειδικού σκοπού για τον οποίο έχει καθιερωθεί και γνωρίζει τεράστια επιτυχία/απήχηση.

Φέτος θα παρουσιάσουμε ένα πρωτότυπο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με πενταμελή ζωντανή ορχήστρα του Σωματείου μας (Union Band) και την τραγουδίστρια Αγγέλα Γερασκλή. Θα ακολουθήσει μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα (χορευτική ομάδα του Union) στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ. Στη συνέχεια η «πίστα» θα είναι στη διάθεση των καλεσμένων μας. Όλο το πρόγραμμα είναι live, πολύ διασκεδαστικό και φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως το καλύτερο αναλγητικό στην κρίση..

Η πρόσκληση περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστη κατανάλωση κρασιών-αναψυκτικών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην εκδήλωση μας που γίνεται σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας θα μας τιμήσει με την παρουσία της σύσσωμη η Διοίκηση της με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ, που θα απονείμει και τα βραβεία στα ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ της Τράπεζας, του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους 2010-2011.

Κλείστε από τώρα την συμμετοχή σας στο «Divani Apollon Palace», σύμφωνα με τη δήλωση που ακολουθεί.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας στην οποία προηγούνται τα μέλη του Σωματείου μας. Σε όσους στείλουν την συνημμένη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ειδική πρόσκληση (ατομική-μη μεταβιβαζόμενη) με το νούμερο του τραπεζιού που θα καθήσουν. Όσοι κάνουν την προκράτηση αυτή θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά (στον σ.δ. Δημήτρη Γκριτζάλα) μέχρι την Τετάρτη 28/03/2012 ότι τελικά θα προσέλθουν, γιατί θα υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι σε λίστα αναμονής.

Τα τραπέζια θα κρατηθούν μέχρι τις 20:00 της Παρασκευής 30/03/2012 και στη συνέχεια θα γεμίζουν κατά σειρά άφιξης στην αίθουσα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

(Στο fax: 210 3609072)

Ονοματεπώνυμο συναδέλφου:………………………………………

Μονάδα υπηρεσίας:……………………………………………………..

Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας:………………………………………..

Ονοματεπώνυμο συναδέλφων που δεσμεύομαι ότι θα παρακαθίσουν μαζί μου:

………………………………………………………………………………………..

(Τα τραπέζια είναι “ροτόντες” των 10 θέσεων)

Πώς θα έρθετε στο ξενοδοχείο

(Στο τέρμα της Λεωφ. Βουλιαγμένης, βγαίνουμε στην παραλιακή και αμέσως στρίβουμε δεξιά.

Συνεχίζουμε αριστερά, οδός Ηλίου & Αγ. Νικολάου 10, το Divani Apollon Palace)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακ. Union 077/22-09-2022/Μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Τράπεζα-Συμπληρωματική πρόταση του Union για επέκταση της Τηλεργασίας & αύξηση της αποζημίωσης

Ανακ. Union 076/19-09-2022/Συνεργασία Union Eurobank & supermarket e- Fresh.gr